Forslag Til Fest Menu 2025

Velkomstdrink: Brombærchampagne med bær.

Forret:
Fisketallerken med krabbe farseret rødtunge, mousse af varm-røget ørred med purløg samt tigerrejer grillet på spyd anrettet smukt omkring spændende salater med ørredrognsdressing tilsmagt med lime.

Hovedret serveret 2 gange:
Medailloner af kalvemørbrad serveret med svampecremesauce, gulerødder med sort sesam, filokurv med spæde grønsager, sukker ærter samt nye smørristede kartofler med persille.

Dessert:
tårn af chokoladekage anrettet med lille nøddekurv med hjemmelavet hindbærsorbet samt vanilleparfait med krokant stykker, hertil bærpure samt frisk frugtkompot.

Hvidvin ad libitum: Chardonnay. Hayes. Californien..
Rødvin ad libitum: Zinfandel. Silver Mountain. Californien.

Dessertvin :
1 glas Muscat De Riversaltes. Samt isvand.

Efter middagen serveres der kaffe/te samt 1 cognac eller likør.

De er velkomne til selv at arrangerer kage / sødt / samt chips.
10 forskellige duge farver, samt lys & blomsterdekorationer Inkl.

Pris pr. person: 875 kr.

Ønskes der bar er dette efter forbrug & natmad efter aftale.

Samme menu ud af huset 475 kr. gerne med kok & tjenere.

De venligste hilsner
Hereford Steak House