Selskabsmenu gældende for Oktober-November-December 2024
Velkomstdrink: Dedicato Spumante eller alkoholfri granatæble
Forret:
Skindstegt kulmule anrettet på blomkålsrisotto, basilikumsolie & urtesalat hertil brød og smør.
Hovedret serveret 2 gange: Krondyr filet med sæsonens grønsager, Anna kartoffel samt kraftig portvinssauce.
Dessert:
Nøddetærte med syltede skovbær saltkaramel og marcipan parfait.
Hvidvin ad libitum: Pinot Grigio. Italien
Rødvin ad libitum: Passione Rosso.Veronese, appassimento
Dessertvin 1 glas: Tarapaca gewurtstraminer / semillion. samt Isvand
Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri farve duge, dekorationer.
Pris pr.person: 875 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.
Samme menu ud af huset 475 kr.pr.person. minimum 10 personer.
De venligste hilsner
Hereford Steak House.