Selskabsmenu gældende for Januar Februar-Marts måned 2025

Velkomstdrink: Italiensk Tør spumante. Delicato

Forret:
Ovnbagt torsk med hånd pillede rejer anrettet på fiskecreme sauce med marineret rødbeder. Hertil brød og smør.

Hovedret serveret 2 gange:
Oksemørbrad serveret med bagte jordskokker & timian, San Mareno tomater med balsamico, savojkåls saute, lys trøffelsauce og fondantkartoffel.

Dessert:
Vanilje panna cotta med brombær og lime sorbet.

Hvidvin ad libitum: Chardonnay/Tribbiano. Italien.

Rødvin ad libitum: Grenache , Rhone, Frankrig

Dessertvin 1 glas:
Late botteled portvin.   Samt isvand.

Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri farve duge, dekorationer.
De er velkommen til selv ar arrangere chips og sødt til kaffe.

Pris pr.person: 875 kr.

Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.

Samme menu ud af huset 475 kr.pr.person. minimum 10 personer.

De venligste hilsner
Hereford Steak House.