Selskabsmenu gældende for Januar Februar-Marts måned 2025
Velkomstdrink: Italiensk Tør spumante. Delicato
Forret:
Ovnbagt torsk med hånd pillede rejer anrettet på fiskecreme sauce med marineret rødbeder. Hertil brød og smør.
Hovedret serveret 2 gange:
Oksemørbrad serveret med bagte jordskokker & timian, San Mareno tomater med balsamico, savojkåls saute, lys trøffelsauce og fondantkartoffel.
Dessert:
Vanilje panna cotta med brombær og lime sorbet.
Hvidvin ad libitum: Chardonnay/Tribbiano. Italien.
Rødvin ad libitum: Grenache , Rhone, Frankrig
Dessertvin 1 glas:
Late botteled portvin. Samt isvand.
Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri farve duge, dekorationer.
De er velkommen til selv ar arrangere chips og sødt til kaffe.
Pris pr.person: 875 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.
Samme menu ud af huset 475 kr.pr.person. minimum 10 personer.
De venligste hilsner
Hereford Steak House.