

Selskabsmenu for Oktober-November-December.2023
Velkomstdrink. Rose spumante Batasiolo Italien.
Forret:
Røget lakseroulade rullet med spinatcreme & krydderurter, anrettet på crudite af gulerod-fennikel samt jordskokke chips. Hertil brød og smør.
Hovedret serveret 2 gange:
Kalvemørbrad samt unghanebryst serveret med portvinssauce, Anna kartoffel, 2 slags grønt samt soya stegte svampe.
Dessert:
Nøddetærte med syltede bær og vanilleparfait med chokoladestykker.
Nøddetærte med syltede bær og vanilleparfait med chokoladestykker.
Hvidvin ad libitum:
Chardonnay.Chile. Baron Rothchild.
Rødvin ad libitum: Grenache.Generation. Frankrig
Dessertvin: Moscatel de Valencia. samt Isvand
Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri farve duge, hvide lys & servietter samt blomsterdekorationer.
Valgfri farve duge, hvide lys & servietter samt blomsterdekorationer.
Velkomstdrink. Rose spumante Batasiolo Italien.
Pris pr.person: 825 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.
Samme menu ud af huset 400 kr.pr.person. minimum 10 personer.
De venligste hilsner
Hereford Steak House.