Selskabsmenu gældende for April-Maj-Juni 2025

Velkomstdrink: 1 glas mousserende vin.

Forret:
Asparges panna cotta med håndpillede rejer & rugbrødschips samt rørt laksetartar anrettet på bund af avocado-tomater og løg. Hertil brød & smør.

Hovedret serveret 2 gange:
Sødmælks kalvefilet med lys kalvefond med krydderurter, hertil nye små ristede kartofler, forårsløg, 2 slags ristede svampe med savojkål samt ristede persillerødder.

Dessert:
Rabarbertrifli serveret med vanilleis.

Hvidvin ad libitum: Chardonnay Frankrig.

Rødvin ad libitum: Grenache , Rhone, Frankrig

Dessertvin 1 glas:
Moscado. Vallencia. Spanien + isvand

Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri duge farve samt servietter, lys samt borddekorationer.

De er velkommen til selv ar arrangere chips og sødt til kaffe.

Pris pr.person: 875 kr.

Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.

Samme menu ud af huset 450 kr.pr.person. minimum 10 personer.

De venligste hilsner
Hereford Steak House.