

Selskabsmenu gældende for April-Maj-Juni 2025
Velkomstdrink: 1 glas mousserende vin.
Forret:
Asparges panna cotta med håndpillede rejer & rugbrødschips samt rørt laksetartar anrettet på bund af avocado-tomater og løg. Hertil brød & smør.
Hovedret serveret 2 gange:
Sødmælks kalvefilet med lys kalvefond med krydderurter, hertil nye små ristede kartofler, forårsløg, 2 slags ristede svampe med savojkål samt ristede persillerødder.
Dessert:
Rabarbertrifli serveret med vanilleis.
Hvidvin ad libitum: Chardonnay Frankrig.
Rødvin ad libitum: Grenache , Rhone, Frankrig
Dessertvin 1 glas:
Moscado. Vallencia. Spanien + isvand
Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri duge farve samt servietter, lys samt borddekorationer.
De er velkommen til selv ar arrangere chips og sødt til kaffe.
Pris pr.person: 875 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.
Samme menu ud af huset 450 kr.pr.person. minimum 10 personer.
De venligste hilsner
Hereford Steak House.