Selskabsmenu gældende for Oktober-November-December 2024

Velkomstdrink: Dedicato Spumante  eller alkoholfri granatæble

Forret:
Skindstegt kulmule anrettet på blomkålsrisotto, basilikumsolie & urtesalat hertil brød og smør.

Hovedret serveret 2 gange: Krondyr filet med sæsonens grønsager, Anna kartoffel samt kraftig portvinssauce.

Dessert:
Nøddetærte med syltede skovbær saltkaramel og marcipan parfait.

Hvidvin ad libitum: Pinot Grigio. Italien

Rødvin ad libitum: Passione Rosso.Veronese, appassimento

Dessertvin 1 glas: Tarapaca gewurtstraminer / semillion. samt Isvand

Kaffe samt 1 cognac eller likør.
Valgfri farve duge, dekorationer.

Pris pr.person: 875 kr.

Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.

Samme menu ud af huset 475 kr.pr.person. minimum 10 personer.

De venligste hilsner
Hereford Steak House.