

Hovedretter
Til alle hovedretter hører, 1 x sauce, 1 x kartoffel, samt vores salatbord
Ønskes bøffer større end 300 g, spørg tjener

Steak af oksemørbrad Tournedos
A 200 G: kr. 275,-
A 300 G: kr. 345,-

Steak af oksefilet
A 200 G: kr. 250,-
A 300 G: kr. 300,-

Steak af kalvefilet
A 200 G: kr. 260,-
A 300 G: kr. 320,-

Pebersteak af oksemørbrad
med madagascarpeber og pebersauce
A 200 G: kr. 275,-
A 300 G: kr. 345,-

Helstegt kalveculotte
serveret med 2 slags sauce og valgfri kartoffel,
minimum 2 personer, stegetid ca. 30 minutter
Pr. person, A 200 g : kr. 250,-
Pr. person, A 300 g : kr. 285,-

Plankebøf, oksefilet stegt på egeplanke
hertil duchesse kartoffel
A 200 G: kr. 250,-
A 300 G: kr. 300,-

“Hereford gryde”
oksekød, cocktailpølser og bacon i
paprikasauce, hertil ris
kr. 225,-

Plankelaks bagt på egeplanke
hertil duchesse kartoffel og persillesmør
kr. 225,-

Salatbord som hovedret
kr. 125,-

Dagens fisk

Dagens menu
(se tavlen)
Børnemenu

Kyllingenuggets
med ristede kartofler incl. is-dessert
kr. 105,-

Spaghetti bolognaise
incl. is-dessert
kr. 105,-

Børnesteak
med bagt kartoffel og valgfri sauce incl. is-dessert
kr. 130,-

Fiskefilet
med remoulade og brasede kartofler incl. is-dessert
kr. 105,-

salatbord til deres menuer