
Selskabsmenu
April/Maj/Juni 2018
*Velkomstdrink:
1 glas mousserende vin.
Forret tapas tallerken med:
Skalstegt tun med wagame tang & wasabi creme, Filokurv med skaldyrsragout tilsmagt med karry samt tortilla pandekage rullet med soufflefars af unghane med krydderurter.
Hovedret serveret 2 gange:
Helstegt oksefilet af Black Angus hertil små nye smørristede kartofler, grillede grønne asparges med parmesan & nøddeolie, små nye gulerødder, porre terrin med seranoskinke samt trøffelsauce.
Dessert:
Rabarbertrifli med makroner og creme, lun blåbærmuffin & pistacieparfait.
*Hvidvin ad libitum:
Chardonnay. Nespoli. Italien
*Rødvin ad libitum:
Cabernet Sauvignon. Hayes. Californien
*Dessertvin 1 glas:
Muscat. De Beaumes De Venise.Frankrig. + isvand.
*Kaffe / te samt 1 cognac eller likør.
*Valgfri duge farve samt servietter, lys samt borddekorationer.
Pris pr.person: 710 kr.
Ønskes bar samt natmad arrangeres dette.
Samme menu ud af huset
Min 10 personer - Pris pr.person kr. 370,-
De venligste hilsner
Personalet fra Hereford Steak House.
*Gælder ikke ved menuer "Ud af huset"